Лазерна епилация

Стресът, влошаване, натиска на времето –  лазерна епилация пловдив нашата кожа издава такива щамове бързо. Сухота, примеси и чувствителност са всички признаци, че кожата е извън равновесие. Поради значителния ни опит и дерматологично опит, ние сме в състояние да предложи ефективни решения за вашите проблеми с кожата. Висококачествен, специализирани лечения ревитализират кожата си, и че се запазва, проникващо действие на съединенията на агент ние използваме го предлагат максимална защита срещу стареенето на кожата.
Подарете си малко почивка. Насладете се на посещение в нашата mySkin Lounge красота и с нетърпение очакваме да незабавни и видими резултати.В дългосрочен план вие ясно ще почувствате подобрение не само във външния си вид, но и по отношение на здравето на вашата кожа.Ефикасността на ежедневната си грижа за кожата може да бъде значително увеличен с прилагането на много мощни Cosmeceuticals. Ние сме там, за да ви помогне професионално с анализ на кожата и създаването на свой ​​собствен индивидуален план за грижа за кожата.

Витамин C Infusion Facial (60 мин)

A освежително питие лечение за скучна, уморен вид на кожата. Мощен витамин C избиваща и retexurises кожата, докато тонизиращи масажни техники освобождават напрежението в мускулите на лицето.

Retises Yellow® Facial (60 мин)

Ретинол е известен като мощен антиоксидант, който помага в създаването на по-силни, по-здрави клетки на кожата. Подхранва кожата, предотвратява появата на бръчки и подобрява еластичността на кожата.

Cell Premium Swiss® Deluxe Facial (60 мин)

Разширеният Anti-Aging комплекс с активни растителна стволови клетки, използвани от д-р Gerny® насърчава растежа на променливите човешки стволови клетки, които дава кожата си свеж блясък и невероятен младежки вид.

VIP Luxus Anti-Aging Лечение (180 мин)

Миг по-освежаващо и ободряващо тласък за уморени, жадни и апатичен кожата. Крайната чувствено изживяване за лицето, шията и деколтето, ръцете и дланите, специално проектирани за вашия тип кожа.Вие ще изпитате регенерираща система грижи ревитализиращ и мощен базира на комбинация от растителни стволови клетки, Витамини, активно Soy flavanoides Milk Peptid Complex® и Co-Enzym Q10. Не пропускайте този уникален опит.

Хората, особено тези, които водят активен и динамичен начин на живот, също така искам да изглеждам активна и динамична.
физически или психологически стрес, инфекции, пушене и, преди всичко, UV светлина се отразява отрицателно на клетъчния метаболизъм. Всичко това води до производството на свободни радикали; и свободните радикали могат да бъдат много вредни за метаболизма на човека. Процеса на стареене на кожата започва да станат видими около средата на 30-те години. Повърхността на кожата става по-груба, порите по-голям. В допълнение, кожата става сешоар, тъй като мастните жлези на кожата произвеждат все по-малко мазнини с възрастта. За жените, този процес е в крайна сметка се ускори от спада на нивото им на естроген след менопаузата.

Modern естетична дерматология предлага множество нехирургични методи, които могат да спомогнат за възвръщане на по-младежки вид – леко и без риск. Кой от тези методи е най-подходящ за вас същество зависи от вашия тип кожа и естеството на проблема засегне кожата.

В допълнение към подобряване на общото състояние на кожата на човек, топлинна повдигане може да се втвърдят отпусната кожа и намаляване на линии и бръчки -. И всичко това без помощта на скалпел
Thermal лифтинг стимулира собственото физическо производството на нов колаген в организма. Тази уникална радиочестотна технология затопля дълбоките слоеве на кожата. Това кара кожата да се втвърдят и да произвеждат нов колаген на кожата. Всичко това води до по-видими вечер на бръчки и неравномерен кожата, като и забележимо стягане на слаба, отпусната кожа.
Преди началото на топлинна лифтинг терапия, с обезболяващ крем се прилага в областта на кожата, които трябва да се третира , След това кремът се абсорбира в кожата с помощта ultrasonophoresis. Тази процедура гарантира безболезнено лечение. Успехът на топлинна лифтинг терапия вече се забелязва само след няколко дни или няколко седмици, в зависимост от площта на кожата лекува. Максималният ефект може да се очаква да се появи в около 4-5 месеца след лечението и ще остане ясно видими в продължение на няколко години.
Thermal лифтинг е безопасен метод за стягане на кожата и основната тъкан. Light зачервяване или подуване обикновено изчезват в рамките на няколко часа след лечението, така че не губете време в наслаждавайки се на новата ви.

В случаите, когато бръчки / линии са особено видни, по-интензивни лазерни процедури се предлагат с помощта на лазер UltraPulse® в фракционна режим (Active® / Deep® Fx).
Днес Active® / Deep Fx® Laser е на разположение за най-ефективната фракционна лазера драстично намаляване на бръчките и за освежаване и стягане на кожата. Тя може да премахне старчески петна и признаците на UV светлина щети, и го използва и за лечение на белези от акне. Той е идеален за стягане и заглаждане на областта около очите, особено на слаба, увисналата кожа около долната очи капаците. В много случаи се изисква само еднократно третиране. При тази процедура, малки дупчици са създадени в кожата и да причинят кожата да стане по-твърда. Малки кожа “мостове”, където кожата не се подлагат на лазерно резултат, както добре. Тези мостове позволяват на кожата да се лекува бързо. Лечението е амбулаторна процедура с местна упойка.
Пациентът ще има нужда от време за възстановяване на около една седмица преди той да поднови нормалната си дейност. Кожата ще започнат да отпадат в рамките на 3-4 дни след лечението. Повечето от ефекти на лечението се виждат почти веднага, а изграждането на нов колаген настъпва постепенно и става видимо забележимо в продължение на период от време.

Терапия с ActiveFx® / Deep Fx® е идеалът за вас, ако:

 • Искате за лечение при нарушения на кожата оцветяване, бръчки и слаба / отпусната кожа.
 • Има съществени изисквания към времето си, които не ви позволяват да останат “извън строя” за твърде дълго.
 • Ти желаеш видими резултати без много време за възстановяване

Още една, единствена лечение с ActiveFx® / Deep Fx® води до невероятни резултати:

 • Незабавно стягане на кожата
 • Намаляване на линии и бръчки
 • Видимо подобрение в цвят и текстура на кожата
 • Кожата ви изглежда здрава и свежа отново

Членка на лазерите на изкуството на CO2 от последно поколение предлагат високотехнологичен подход за постигане на младостта и бръчки свободни кожата без хирургическа намеса.

Какво е ActiveFx® / DeepFx® Laser?

Един ActiveFX® лазерен третира горните слоеве на кожата. На веднага постижими последиците от такова лечение се състоят от изглаждане на фините бръчки, стягане на деликатните зони на кожата и изчезването на ненормално пигментация. В допълнение към незабавни резултати, това лечение стимулира зарастването на раните и започва редица епидермален растежен фактор. В дългосрочен план, това води до укрепване на кожната тъкан и нейната еластичност. The DeepFx® лазер работи на по-дълбоките слоеве на кожата и води до затягане на колаген кожни fibres.When ActiveFx® и DeepFx® лазери се използват в комбинация, ефектът е особено дълготраен.

Какво може да се постигне с ActiveFx®?

Само един, лазерно лечение единствена Fx да постигнете невероятни резултати:

 • Незабавно стягане на кожата
 • Намаляване на бръчки и линии
 • Видимо подобрява повърхността на кожата и еластичността на кожата
 • Формирането на нов колаген се стимулира, кожата получава повече обем
 • Кожата изглежда здрава и свежа отново

Какво се случва по време на лечението?

Лазер Fx създава малки дупки в кожата, като оставя зад малки мостове на незасегната кожа.
Тази иновативна технология ускорява оздравителния процес и ви дава възможност да се върне по-бързо към нормалното си ежедневие.

Какво трябва да имате предвид, преди третиране с лазер?

Преди всеки натрапчиви процедура на лично интервю ще разгледа своите предимства и недостатъци, противопоказания, лични рискове, анестезиологични процедури и последващо третиране в подробности.

Кой може да се лекува чрез Fx лазер?

Fx лазерна терапия е идеалното лечение за Вас, ако

 • Вашата работа поставя високи изисквания за времето си и няма да може да се измъкне за много дълго
 • искате да постигнете визуални резултати без дълги интервали за възстановяване
 • искате ефективно лечение за нежелана пигментация на кожата, бръчки, линии и отпусната кожа

Какво трябва да имате предвид, след третиране с лазер?

След лазерно лечение предметната област на кожата не трябва да се излага директно към слънцето.Някои лазерни процедури се извършват само в ниското слънце месеца. Можете да се измие или душ нормално. След лечение, ние ще ви съветвам да се подходящи за грижа за кожата и за защита от слънцето продукти. Резултатите от лазерната терапия са дългосрочни и ще продължи с години, особено когато се комбинира с подходяща защита от слънцето.

Кога ще видим резултати?

Повечето резултати от лазерно лечение ще  лазерна епилация цени бъдат видими незабавно, докато други, като регенерацията на колаген, който фирмите до кожата отвътре, постепенно ще се развиват и стават видими едва след известно време. Ето защо повечето пациенти да изглеждат още по-добре 3-5 месеца след лечението.

Колко време ще ми трябва за възстановяване?

Времето, за което се изисква, преди  лазерна епилация апаратура да можете да се върнете към нормална работа и дейност зависи от избрания дълбочината на енергия и проникване на процедурата по лазерна. Тя е в размер на между 4 и 10 дни.

Вътрешно хидратиращ маска с  препоръки за лазерна епилация Restylane Vital е ефективно средство за изграждане на структурата на кожата, както и за възстановяване на цялостната фитнес за чувствителна, набръчкана кожа. Обяви война на чуплива, суха кожа и фини бръчки. И тъй като оръжието си на избор: Restylane Vital®. Въведе в кожата, Restylane Vital®
практика създава влага хранилище слой, който служи да се поддържа в дългосрочен план хидробаланс в големи участъци от кожата, като на лицето, ръцете, шията и деколтето. При тази процедура, хиалуронова киселина се инжектира в кожата в широк област, в която разпределя равномерно и предизвиква продължително хидратация на кожата.Кожата Вие непрекъснато се освежи от вътре, той остава твърдо и розово.
Освен това, различни независими проучвания са доказали, че лечението с Restylane Vital® не само подобрява еластичността на кожата и състояние, но освен това, той също така стимулира собственото  лазерна епилация конктакти производство на колаген в организма – кожата се постига дълготрайно подмладяване всичко от себе си.Така че хидробаланс лечения могат да постигнат своята максимална възможна потентност, ние препоръчваме, започващ програма терапия с 2-3 сесии на интервали от четири седмици и след това продължава с допълнителни освежителни процедури на всеки шест месеца.

GENTLE МЕТОД, МОЩЕН ЕФЕКТ

Ако искате да се подобри общото състояние на кожата си в най-кратки срокове, след което Микродермабразио е само нещо за вас.
Тя възстановява и подмладява кожата с помощта на механична абразия – изцяло без никакви химични вещества. Изящни микро кристали или диаманти прецизно насочени и премахване на най-горните роговицата слоеве на кожата и по този начин се стимулира кожата да се генерират нови клетки. The mySkin Клиниката изключително използва фини диамантени или кристали.
Резултатът е нова, здрава кожа, която е най-вече в състояние да поеме препарати за грижа за кожата с високо качество и показва подобрен тена на кожата.С микродермабразио кожни проблеми като  къде в пловдив лазерна епилация големи пори и нечиста кожа, фини бръчки, нарушена пигментация, малки белези и стрии могат да бъдат успешно лекувани.
Кожата изпитва енергиен тласък и произвежда нови клетки, като по този начин прави кожата по-гладка и по-равномерно.
Микродермабразио е оптимално пригоден към подготовката на кожата за бръчки терапии, мезотерапия, лазерни приложения и перманентен грим. Активиращи средства, които са идентични със собствените съединения на кожата се прилагат върху кожата след всяко третиране микродермабразио. Тези средства могат, в резултат, проникват в кожата много по-лесно и следователно може да се постигне максимална терапевтични ефекти. За да се подобри състоянието и външния вид на кожни проблеми като акне, разширени пори, UV светлина повреда или ненормално пигментация, ние препоръчваме на терапия, състояща се от 5 сесии на лечение.

MICRO-НАБОДАТ

С микро-набодат, кожата се третира с  лазерна епилация пловдив така наречената Derma валяк, устройство, което е наситен с къси и много фини игли.Когато иглите проникват в горната нивото на кожата, епидермиса, те стимулират някои рецептори.Това води до увеличаване на освобождаването на растежните фактори в кожата.Тези растежни фактори, от своя страна, стимулират производството на нов колаген и еластични влакна, както и хиалуронова киселина.Тези вещества са от решаващо значение за поддържането на еластичността на съединителната тъкан на кожата.След само един третиране микро-набодат, кожата изглежда вече по-стегната, по-млада и по-свежа.В допълнение, кожата може вече по-добре абсорбира продукти след края на лечението за грижа за кожата.Тези продукти включват  лазерна епилация специални разтвори, съдържащи растежни фактори, които продължават да се стимулира производството на колаген, като по този начин по-нататъшното подпомагане на ефектите от лечението на микро-набодат.
Прилагането на метода на микро-набодат е гъвкава и може да се адаптира за лечение, наред с други проблеми, бръчки, целулит, белези, нарушена пигментация или обща слабост / хлабав съединителна тъкан. Лечението се извършва при нива на интензитет, които се различават, както се изисква. Преди всяко лечение, лека упойка крем се втрива в предметната област,  лазерна епилация за да го направи безчувствен. След третиране, кожата ще се изчервявам леко за около един ден и може да бъде малко подути. Първите резултати ще станат видими на следващия ден. Като правило, 2-5 сесии на лечение ще се провеждат на интервали от 4-6 седмици.