Лазерна епилация – заслужава ли си наистина?

Дали да не направите този жест за себе си и да си подарите малко самоувереност за топлите дни? Всъщност защо ви е малко? Лятото е сезонът на високото самочувствие, а къде е вашето? Потърсихте ли го в центъра за лазерна епилация? Това не е шега. Големият процент от доброто ни настроение дължим именно на външния си вид, затова не си задавайте излишни въпроси! Хубавата и чиста кожа е сигурен начин да се харесате и да повярвате в себе си.

Заслужава си и още как!

С положителност към момента няма по-ефикасен метод за обезкосмяване от лазерна епилация. Повсевместното му прилагане му разрешава проблема с прекомерната растителност на нетипични места, която измъчва главно жените, но може да бъде силно неприятна и за мъжа. Лицето, шията, гърбът са зоните, които се виждат от всички, но всеки уважаващ се съвременен човек се грижи за цялото си тяло еднакво добре. Предпочитайки лазерна епилация, вие си избирате комфорт и няма телесна част, за която това да не важи. Тази козметична услуга в никакъв случай не е прехвалена, впрочем защо не прецените сами?

 

  • По време на лазерна епилация пациентите едва усещат, че нещо се случва на повърхността на кожата им. Кой друг метод може да се похвали с липса на болка? Ами нито един.
  • Космите над горната устна се отстраняват за броени минутки, а тези на краката – до час. Времето ви е ценно, защо да го пилеете за незначителни неща?
  • Лазерна епилация се извършва независимо от сезона, просто седмица по-рано и също толкова време след нея не трябва да се излагате активно на слънчева светлина, без да ползвате защитна козметика.
  • Лазерният лъч има антибактериално и противовъзпалително действие, така че алергичните реакции след лазерна епилация са не просто редки, практически не се случват.
  • Качественото оборудване осигурява спокойствието ви, че ще бъдат унищожени единствено космите, докато кожата ви ще си остане напълно здрава.
  • Механичното отстраняване на космите (например чрез бръснене) води до тяхното врастване или до възпаления, което не се случва при лазерна епилация.
  • Принципно се доближава до фотоепилацията, но учените твърдят, че е незаменимо по-ефективна.

Posted from Plovdiv, Plovdiv Province, Bulgaria.