лазерна епилация в пловдив цени

Лазерна епилация пловдив Google обяви нови компютри с Chrome тяга, които са дадени за целеви бюджет съзнание на потребителите и училища.

Гамата включва нов тип устройство, наречено на Chromebit , която прилича на извънгабаритни флаш памет, и се превръща монитори и телевизори в компютрите, когато е включен в техните HDMI портове.
Технологичният фирмата също така разкри най-евтините Chromebook лаптопите към днешна дата, което струва 149 $ (£ 101).
Този ход вероятно ще засили конкуренцията с Microsoft.
Обявите дойдоха по-малко от един ден след като Microsoft разкри плановете си да продаде нов базов таблет-лаптоп хибрид на своя собствена.
Повърхността му 3-скъпо – $ 499 и £ 419 във Великобритания за базовия модел – но предоставя достъп до по-широк кръг от софтуерни продукти, за платформата Windows.
Haier и Hisense Chromebooks
“Това е процъфтяващ сектор на пазара в момента”, коментира Крис Green, а тек анализатор в консултантската Davies Murphy Group.
“С падането разходите за хардуер, училищата се стремят да семейства да оборудва деца с техните собствени компютри – идеята за BYOD [със собствен устройство за клас].
“Това накара производителите да създадат евтини лаптопи от нисък клас, които родителите след това купуват за децата си, както себе си.”
Google обеща да не се показват реклами на децата , които използват софтуера, свързан с образованието предвижда за своята платформа Chrome, и не отговаря произвежда да използва своята операционна система.
Microsoft Surface 3
Surface 3 Майкрософт струва повече, но може да се използва с писалка сензорен екран и работи Windows софтуер
Но един експерт заяви, че компанията все още се надяваше да се възползват финансово в дългосрочен план.
“Основната цел тук за Google, така и на Microsoft е да постави своята марка и услуги там пред децата за изграждане на лоялност в много ранна възраст”, казва Ронан де Renesse, експерт по потребителските технологии в консултантската Ovum.
“Това е добър начин да се види дали да разширят обхвата на тези видове устройства за развиващите се пазари, Лазерна епилация пловдив където те биха могли да бъдат използвани извън образованието от хора с много ниски доходи за еднократна употреба.”
Засега Google казва новите Chromebook от и Chromebits ще бъдат ограничени до САЩ.
“Ние се надяваме да направим тези широко достъпни в бъдеще, но ние няма какво повече да обяви в този момент”, заяви говорителката.
Стик компютри
Chrome OS работи уеб-базиран софтуер, чрез Chrome браузър на фирмата и наскоро придоби способността да се работи с ограничен брой приложения за Android . Платформата е предназначена за съхраняване на повечето от досиетата на своите потребители в облака.
Повече от пет милиона на Chromebook и Chromebase настолни компютри са продадени в целия свят през миналата година, според фирмата за пазарни проучвания Gartner.
Той прогнозира, че цифра ще нарасне до близо осем милиона единици през тази година, и 16 милиона през 2018.
На Chromebits ще бъдат направени от тайванския производител Asus.
Google заявиха, че ще струва “по-малко от $ 100” и излезе на пазара преди края на годината.
Intel Computer стик
Лазерна епилация Intel обяви си съперник Compute Стик през януари
Фирмата за търсене вече е имал успех с Chromecast, медиен стрийминг донгъл с подобна форма фактор.
През последните месеци Intel, така и на Hannspree стартирахме Windows тяга “PC-на-а-пръчки”, макар и с малко по-висока цена.
Такива устройства изискват техните собственици да предоставят дисплеи, клавиатури и други периферни устройства, но идеята е, че много хора вече ще ги притежават.
“Хората изглежда обичат идеята да има работещ компютър в нещо не по-голям от един донгъл, която ви позволява да ги направите уеб браузване, поточно предаване на мултимедия и други задачи на голям екран, но могат да бъдат изложени на очите, далеч от ума, когато е необходимо,” каза г-н Грийн.
Големите надежди
Двете нови лаптопи вече са преминали в продажба.
Asus Chromebook Flip
Флип Asus Chromebook също ще излезе на пазара скоро
The Haier Chromebook 11 е изключителен Amazon докато Hisense Chromebook се продава чрез Walmart.com.
И двата разполагат с 11.6in (29,5 см) екран и между 8.5 до 10 часа живот на Лазерна епилация батерията, но поддържа разходите си ниски от самите ограничаване до 16 гигабайта за съхранение и 2GB оперативна памет.
Google също така съобщи, малко по-висока цена на модела, капакът Asus Chromebook, чийто сензорен екран може да се завърти. Тя ще струва 249 $, когато тя отива в продажба.
“The [ултра ниска цена] сектор е все още сравнително малка част от целия PC пазар, но се разраства бързо, така че е важно”, коментира г-н де Renesse.
“Това, което е ключово е да предложи някои от най-ниските цени. Но това трябва да бъде балансирано с факта, че САЩ е на пазара с много висока потребителите очаквания, дори и в рамките на училищата.”