Лазерна епилация армада

armada-yerlestirme

Напоследък стана модерно обезкосмяването при силния пол. Въпреки множеството спекулации, които то породи – методите за депилация и епилация бързо се напаснаха с нуждите за перфектно гладка кожа при мъжете.

В момента на пазара от стоки и услуги се предлагат различни варианти за краткотрайно обезкосмяване, които, за съжаление, са много болезнени и агресивни. Разбира се, за мъжката половина от света – най-добрият начин за премахване на нежеланото окосмяване си остава бръсненето. Колкото и практично да е то обаче – ефектът, който осигурява, е твърде незадоволителен, за да отговори на нуждите за перфектно гладка кожа.

С изискването за бързина и безупречно премахване на косъмчетата при мъжете се съобрази и лазерната епилация. В лазер център „Армада”, град Пловдив можете да откриете лазерна епилация мъже, която предлага безболезнено и качествено обезкосмяване на типично мъжки зони.

Център „Армада” извършва процедурите с последен модел технология – Александритен лазер, което е и причината за перфектното отстраняване на косъмчетата. Друго предимство на лазера е, че позволява извършването на лазерна епилация мъже при хора с всеки фототип кожа и всякакъв вид окосмяване.

Стандартният брой процедури за зони на тялото са от 4 до 6, а за зони на лицето от 6 до 12.

Пътят към Вашата перфектно гладка кожа за много дълъг период от време е лазерна епилация мъже в лазер център „Армада”.

Очакваме Ви!