Епилация мъже

Всеки човек води битка с нежеланото окосмяване, въпросът е „как”. Много жени и мъже се ползват от депилиращите услуги на пазара, които отстраняват за кратко досадните косъмчета и оставят кожата раздразнена. Причината да продължават да използват тези методи е, че те са познати и от части ефективни. Целта на услугата лазерна епилация е да промени статуквото и да покаже на хората, че наистина има начин да премахнат нежеланото си окосмяване за много дълъг период от време, при това безболезнено.

И понеже обезкосмяването отдавна не е само за жени, лазер център „Армада” предлага на клиентите си услуги обособени под названието епилация мъже.

Епилация мъже включва обезкосмяването на проблемни зони като гръб, рамене, кръст, скули. Също така, силният пол може да се възползва и от премахване окосмяването в стандартни зони като ръце, крака, корем, гърди и т.н. С епилация мъже в лазер център „Армада” Вие променяте не само начина си на обезкосмяване, а и начина си на живот. Центърът работи с последен модел лазер Александрит, който позволява бързото и надеждно отстраняване на всякакъв вид нежелани косъмчета. Още след първата процедура ще забележите 20% намаляване на окосмяването в обработваната зона. След края на програмата от процедури, която за зони на тялото е от 4 до 6 манипулации, а за зони на лицето от 6 до 12 – Вие получавате гарантирано 90% дълготрайно обезкосмяване.

Заповядайте в лазер център „Армада”!